Ik geef aandacht via een aandachtskaartje

Drukwerkdeal.nl doet mee aan #GivingTuesday #watdoejij ?

Drukwerkervaringen creëren die indrukwekkend goed zijn. Dat is meer dan 15 jaar de missie van Drukwerkdeal.nl. 1 december is het Giving Tuesday, de wereldwijde actiedag om goed te doen. En daar dragen we graag een steentje aan bij. Het meest waardevolle dat je kunt geven met de feestdagen in aantocht, is aandacht. En de beste vorm waarin wij je daarmee kunnen helpen? Met een gratis handgeschreven ansichtkaartje. Laten we het voor de gelegenheid een aandachtskaartje noemen. Voor je oma die je al een tijdje niet hebt kunnen knuffelen en misschien ook niet kunt zien met Kerst. Voor die leverancier die je ook in deze moeilijke tijden trouw is gebleven. Of om een vriend een extra hart onder de riem te steken. Geef ze wat extra aandacht met een aandachtskaartje!

Verstuur gratis een aandachtskaartje via: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/pages/aandachtskaartje

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

Gebruik hashtags #GivingTuesday & #watdoejij in jouw social media berichten en laat iedereen weten hoe jij goed gaat doen voor een ander tijdens #GivingTuesday.

1 december 2020 – #GivingTuesday #watdoejij ?