Ik voer campagne voor duurzaamheid

Doe net als Pauline mee aan #GivingTuesday!

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij?

Gebruik in je social media berichten minimaal de hashtags #GivingTuesday en #watdoejij.

Hallo mijn naam is Pauline Schakenbos en ik ben een positieve wereldverbeteraar. Ik houd van natuur en fraaie landschappen. Heb mijn hond geleerd de post op te halen en de deur dicht te doen. Wil laten zien hoe we fijner kunnen samenleven in een gezonde wereld, waarbij we de aarde en natuur niet uitputten door leuke voorbeelden in de spotlight te zetten.

Vanaf Wereld Voedsel dag tot #GivingTuesday op 1 december voer ik campagne om duurzaamheid in voedsel en omgeving te promoten. Dat doe ik door voorbeelden zichtbaar te maken op internet (we kunnen immers geen excursies houden). Ik doe mee met de campagne van het NieuweNetwerk.nl. Op 1 december gaan we met een groep (doe je ook mee?) een wereldkaart en lijst vullen met alle mogelijke duurzame projecten die we kennen of vinden, zodat die zichtbaar worden voor mensen die voorbeelden zoeken om na te volgen, of gelijkgestemden zoeken, geïnspireerd willen worden, of wat hoop voor de toekomst kunnen gebruiken.

1 december 2020 is het #GivingTuesday, #watdoejij?