Niketan doet mee aan #GivingTuesday #watdoejij ?

Niketan droomt van een kansrijke Bengaalse maatschappij waarin kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige handicap worden geaccepteerd, kans krijgen tot onderwijs, zorg en ontwikkeling, en meer zelfvertrouwen krijgen.

Met uw Sinterklaas / Giving Tuesday donatie geeft u Ria, Ariyan en hun klasgenoten met een handicap een extra zetje om zich verder te kunnen ontwikkelen. U kunt kinderen verrassen met lesmateriaal of hulpmiddelen zoals rolstoelen, sta-tafels, looprekjes en speciale stoelen. Ook is het mogelijk gezonde maaltijden te doneren. Deze zijn een belangrijk onderdeel van de (les)dag, aangezien gezonde voeding voor veel kinderen thuis niet vanzelfsprekend is.

Voor meer informatie, zie: https://www.niketan.nl/givingtuesday/

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

Gebruik hashtags #GivingTuesday & #watdoejij in jouw social media berichten en laat iedereen weten hoe jij goed gaat doen voor een ander tijdens #GivingTuesday.

1 december 2020 – #GivingTuesday #watdoejij ?