Stichting Bobbi Bear Nederland doet mee aan

Via onze hulp voor getraumatiseerde kinderen in sloppenwijken #GivingTuesday actie zamelen wij geld in voor de aanschaf van een degelijke jonge 2e hands auto voor Operation Bobbi Bear, een kleine mensenrechten organisatie die getraumatiseerde kinderen, opvangt, voorziet van medicatie, begeleid in aangifte-en strafproces en bovenal door middel van counseling, het kind op weg helpt naar heling.

Al 25 jaar vinden tussen de 150-300 kinderen uit de sloppenwijken rondom Amanzimtoti hun weg naar de wekelijkse bijeenkomsten onder de Illovo Tree. Door de Covid19 crisis zijn deze bijeenkomsten verboden. Nu moeten de Child Safety Officers dus naar de kinderen in de townships voor die bijeenkomsten, en daar is een auto voor nodig. Ook bij het dagelijkse werk, waarbij kinderen vaak ’s nachts moeten worden opgehaald uit de sloppenwijken, en er langs ziekenhuizen, politiebureau’s en rechtbanken moeten worden gereden, is een auto onmisbaar. Vervelend is dat juist nu, tijdens Covid19, de auto die zij 12 jaar geleden2e hands hebben gekregen zodanig kapot is, dat reparatie veel te duur en het gezien de veiligheid van de medewerkers niet meer veilig is er mee op pad te gaan. De kans dat zij in het donker op onverharde, onverlichte wegen stil komen te staan is té groot. Wij hebben al bijna 6000 euro bijeen, en via het gratis Crowdfundingplatform Geef.nl kun jij: 1) Zelf doneren 2) Een eigen crowdfunding starten voor ons Zo geef jij een getraumatiseerd kind in Zuid-Afrika kans op herstel! Doe mee!

Voor meer informatie zie het instagram account: @stichting_bobbibearnederland of http://foodforbobbibear.com/

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

Gebruik hashtags #GivingTuesday & #watdoejij in jouw social media berichten en laat iedereen weten hoe jij goed gaat doen voor een ander tijdens #GivingTuesday.

1 december 2020 – #GivingTuesday #watdoejij ?