Vattenfall Foundation doet mee aan #GivingTuesday #watdoejij ?

Vattenfall staat als organisatie midden in de samenleving. Het bedrijf neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Via de Vattenfall Foundation initieert zij diverse activiteiten, programma’s en projecten, gericht op het ondersteunen van kwetsbare groepen in Nederland. Dit kunnen kinderen en jongeren zijn die opgroeien in armoede, eenzame ouderen, laaggeletterden en nieuwkomers in Nederland. De medewerkers helpen tijdens evenementen als vrijwilliger een handje mee of zetten hun kennis en expertise in bij projecten.

In het verleden stond de aanloop naar de feestdagen vaak in het teken van verschillende acties, waaronder inzamelingsacties. Doordat de medewerkers nu veelal thuiswerken, is de opzet dit jaar gewijzigd. Er is gekozen voor twee goede doelen, namelijk de Voedselbanken Nederland en Stichting Sintvoorieder1. Medewerkers van Vattenfall, DELTA Energie en Feenstra kunnen op drie manieren helpen; middels het doneren van een product of cadeau, het doen van een financiële donatie of door te helpen als vrijwilliger bij bijvoorbeeld het inpakken van de cadeautjes. Door de COVID-maatregelen is de inzet van vrijwilligers beperkt, maar de Foundation verwacht alsnog een geslaagde inzameling rondom #GivingTuesday.

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

Gebruik hashtags #GivingTuesday & #watdoejij in jouw social media berichten en laat iedereen weten hoe jij goed gaat doen voor een ander tijdens #GivingTuesday.

1 december 2020 – #GivingTuesday #watdoejij ?