Wij bedanken onze donateurs in gebarentaal

Kolewa Foundation doet mee aan #GivingTuesday

Stichting Kolewa is een non-profit organisatie met ANBI-status en CBF-erkenning en heeft zich ten doel gesteld: Jaarlijks zoveel mogelijk kansarme kinderen en jong-volwassenen, van de meest geïsoleerde en armste eilanden van Indonesië, van medische hulp(-middelen) te voorzien op het gebied van met name schisis (hazenlip en open gehemelte), gehoorgebreken, spina bifida, anus-atresie, ernstige vergroeiingen door brandwonden en andere aandoeningen.

Tijdens #GivingTuesday houdt Kolewa Foundation een bedank-actie in het teken van gebarentaal in Indonesië. Zij gaan hun donateurs bedanken voor hun doorlopende betrokkenheid bij de projecten. In het bijzonder willen de kinderen van het project voor dove- en slechthorende kinderen hun sponsor persoonlijk bedanken, in gebarentaal.

Voor meer info: @kolewa_foundation

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

De GivingTuesday beweging roept bedrijven, non-profits en individuen op te delen wat er gedaan wordt tijdens GivingTuesday. Gebruik hierbij de hashtags #GivingTuesday en #watdoejij.

1 december 2020 – #GivingTuesday #watdoejij ?