Wij kopen niets op Black Friday. Wij blijven repareren.

Je hoeft niets nieuws te kopen op Black Friday. Je kunt ook gewoon je spullen repareren. Dat is veel beter voor je portemonnee en voor het milieu. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waarop je, samen met handige buurtgenoten, je eigen kapotte spullen repareert. Door de coronacrisis zijn veel Repair Cafés momenteel gesloten. Maar dat betekent niet dat het werk bij Stichting Repair Café stil ligt! Daarom willen wij op GivingTuesday iedereen die het afgelopen jaar iets gerepareerd heeft daarvoor hartelijk danken. Al onze “klanten” en vrijwilligers: Dank voor jullie inzet en bijdrage. Komend jaar blijven wij gewoon samen repareren. Iedere vrijdag en de rest van de week.

Gooi geen spullen weg. Wij gaan gewoon weer open!
Voor meer informatie: https://repaircafe.org/

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

Gebruik hashtags #GivingTuesday & #watdoejij in jouw social media berichten en laat iedereen weten hoe jij goed gaat doen voor een ander tijdens #GivingTuesday.

1 december 2020 – #GivingTuesday #watdoejij ?