Wij zamelen geld in voor een nieuwe auto

Stichting Nieuwe Generatie Brasil gelooft dat elk kind een eerlijke kans verdient: “Wij stoppen niet bij ‘overleven’, maar willen de kinderen/jongeren helpen ontwikkelen naar een zelfstandige en duurzame toekomst door ze (praktisch) onderwijs te geven, waarmee ze later in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Onze visie is dat een kind pas iets kan leren en zich ontwikkelen als het zich veilig voelt. Wij creëren een omgeving waar kinderen zich veilig en geborgen voelen. Waar ze werkelijk kind kunnen zijn en zich vanuit de natuurlijke kinderlijke interesse kunnen ontwikkelen en groeien.”

De kinderen worden dagelijks opgevangen en krijgen dan ook een warme maaltijd. Vaak is dit enige maaltijd die ze op een dag krijgen. Om inkopen te kunnen doen, is het noodzakelijk om een auto te hebben. Stichting Nieuwe Generatie Brasil hoopt dat veel mensen willen helpen en een donatie doen. Dan kan een goede auto worden aangeschaft. Helpt u mee?

Voor meer informatie, zie: www.ng-brasil.com

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen voor een ander. Dit jaar op 1 december, de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Wat doe jij, hoe help jij anderen?

1 december 2020 is het #GivingTuesday#watdoejij?