Deelnemen

Neem deel aan GivingTuesday

Door jouw deelname aan GivingTuesday laat je aan de hele wereld zien dat je meedoet aan GivingTuesday. Of je nu een non-profit, school, bedrijf, BN’er of individu bent. Er is 1 gemakkelijke methode waarbij je kunt laten zien dat je meedoet. Gebruik de hashtag #GivingTuesday en laat zien hoe jij het verschil maakt voor een ander.

Samen meer goed doen voor een ander! #GivingTuesday

Wij promoten GivingTuesday acties of december eindejaars-campagnes dit jaar tijdens GivingTuesday

Het GivingTuesday team zal GivingTuesday acties en december eindejaarscampagnes van individuen, goede doelen en bedrijven promoten tijdens GivingTuesday. GivingTuesday dit jaar.

Hoe wij jullie GivingTuesday of eindejaarscampagnes promoten
Stuur jouw of jullie GivingTuesday actie of eindejaarscampagne in met daarbij de titel/slogan van de campagne, de uitleg van de actie of eindejaarscampagne + link naar meer informatie en bijbehorend beeldmateriaal. Het beeldmateriaal mag ingezonden worden door links te delen naar foto’s en het liefst video’s van de campagne. We zullen alleen GivingTuesday acties en eindejaarscampagnes promoten via ons socials waarbij ook beeldmateriaal ingestuurd is wat hoort bij de campagne.

De uitleg van jullie GivingTuesday actie of eindejaarscampagnes kan simpel ingestuurd worden via en naar het e-mailadres info@givingtuesday.nl