Deelnemen

Zet jouw deelname aan #GivingTuesday op de kaart!

Door jouw deelname op de #GivingTuesday kaart te zetten laat je aan de hele wereld zien dat je meedoet aan #GivingTuesday. Of je nu een non-profit, school, bedrijf, BN’er of individu bent. Er is 1 gemakkelijke aanmeldmethode waarbij je in de toekomst ook zelf je opname op de kaart kunt bijwerken en uitbreiden. Je hoeft dus niet direct de informatie over de #GivingTuesday actie te plaatsen. Dit kan en mag ook later als de #GivingTuesday actie bepaald is.

Stap 1: Registreer jezelf

Ga naar de kaart of deze link: https://givingtuesdaynl.ushahidi.io en kies voor de optie Registreren linksonder op een desktop of via Meer … rechtsonder en dan Registreren. De button ziet er zo uit:

Vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en onthoud het wachtwoord. Door middel van het gebruikersaccount kun je inloggen en jullie deelname aanmelden of bijwerken.

Na registratie komt de melding dat je in kunt loggen. Zie stap 2 en doe dit.

Stap 2: Inloggen

Log nu in met het account dat je in stap 1 gemaakt hebt. Kies voor de optie Aanmelden linksonder op een desktop of via Meer … rechtsonder en dan Aanmelden op een smartphone. De button ziet er zo uit:

Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en kies voor aanmelden. Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden die verschijnen anders kun je het deelnameformulier niet invullen en later beheren.

Stap 3: Deelnameformulier invullen

Kies nu voor de grote + button op de kaart of deze link: https://givingtuesdaynl.ushahidi.io/views/map of ga direct naar de link van het deelnameformulier https://givingtuesdaynl.ushahidi.io/posts/create/4 (zorg dat je ingelogd bent): De plusbutton om bij het formulier te komen ziet er zo uit:

Vul minimaal de verplichte velden in zodat je als deelnemer op de kaart komt te staan. Geef dus aan of het om een non-profit, bedrijf of individu gaat, de naam, korte uitleg en waar jullie of jij gevestigd zijn zodat je op de kaart verschijnt. Als je minimaal alle verplichte velden ingevuld hebt kun je jullie deelname insturen door op de VERSTUREN button te drukken die er zo uitziet:

KLAAR!

Je staat nu als deelnemer (nog niet direct gepubliceerd) op de kaart. Het #GivingTuesday team zal alle aanmeldingen 1 voor 1 op de kaart publiceren.

Iedereen kan zo zien dat je meedoet aan #GivingTuesday.

Heb je nog niet direct de #GivingTuesday actie die jij gaat houden ingegeven?
Geen nood! Zodra je besloten hebt wat je gaat doen tijdens #GivingTuesday log je weer in op de kaart, kies je voor de opname en kun je deze bijwerken en dus uitbreiden met jullie #GivingTuesday actie die je dit jaar gaat uitvoeren.