Annerie uit Zeeland (N.Br.) organiseerde een diner voor (eenzame) alleenstaande 65- plussers

Lieve allemaal,

We hebben er door Corona lang op moeten wachten. Maar afgelopen 20 September 2021 heb ik,  Annerie van Oort eindelijk mijn etentje kunnen geven voor (eenzame) alleenstaande 65- plussers.

Dankzij het fantastische bedrag van 1.474,40 euro dat opgehaald is via het Set’77 tennistoernooi voor het goede doel in het kader van GivingTuesday.

Er waren 32 alleenstaande en de leeftijd varieerde van ongeveer 65 tot 89 jaar. Zij konden kiezen uit een drie gangen diner en onbeperkt drankjes. Herberg Den Brouwer uit Zeeland heeft gezorgd voor een heerlijke kaart en voor een mooie prijs. Ook had ik muziek geregeld. Paul van Extel en Hent van de Heuvel hebben ons vermaakt met heerlijke en gezellige muziek. Wat was het genieten voor iedereen!! Dit maakten het helemaal af!! Paul en Hent hebben dit vrijwillig gedaan. Dus chapeau voor deze twee!! Ze hebben natuurlijk lekker mee kunnen eten en drinken en hebben van mij ieder een lekker fles “Zeelandse borrel” gekregen. Ik heb nog wat centjes over die ik bij de volgende ronde nog op kan maken. En die gaat er zeker komen!! Ik hoop in Januari of in Maart. Ik wil nogmaals Jordan van Bergen bedanken voor dit mooie initiatief van dit prachtige tennistoernooi voor het goede doel en het starten van de GivingTuesday beweging. En natuurlijk Set 77 die dit mogelijk hebben gemaakt. En iedereen die gedoneerd heeft.

30 november 2021 is het weer GivingTuesday, #watdoejij voor een ander?

Liefs Annerie van Oort