Online webinar Partin & GivingTuesday – Laat zien hoe jij armoede vermindert!

Partin organiseert samen met GivingTuesday het webinar ‘Social mediacampagnes voor het goede doel’ via de #GivingEveryTuesday themaweek #NoPoverty #SDG1.

Zonder social media kunnen we ons een leven al niet meer voorstellen. Toch worden de verschillende kanalen niet altijd even goed door goede doelen ingezet. GivingTuesday laat ons zien wat wel mogelijk is. En dat kun je dan meteen toepassen. Op 18 mei om 19.00 gaan Arja Hilberdink en Yvonne van Driel jullie wegwijs maken om een social mediacampagne rondom het thema armoedevermindering op te zetten en toe te passen.

Arja Hilberbink is ondernemer en adviseur voor het MKB. Daarnaast is zij actief betrokken bij Stichting Nieuwe Generatie Brasil en bij de Nederlandse tak van #GivingTuesday. Zij heeft meerdere succesvolle social mediacampagnes opgezet.

Yvonne van Driel adviseert particuliere initiatieven en is momenteel verantwoordelijk voor de communicatiestrategie bij Partin. Zij heeft vele jaren ervaring als organisatieadviseur binnen internationale samenwerking in binnen- en buitenland.

Online webinar (zoom)
18 mei 2021
19.00h – 20.00h

Link om aan te melden voor het webinar: KLIK HIER!

Laat zien hoe jij armoede vermindert!

Nog steeds leven wereldwijd te veel mensen in armoede en sterven elke dag mensen door gebrek aan voedsel en schoon water. Niet verwonderlijk dat het eerste werelddoel (SDG 1) armoede wil beëindigen. Particuliere initiatieven (PI) dragen daaraan bij. Op verschillende wijzen focust elke stichting direct of indirect op projecten die welzijn en welvaart voor marginale bevolkingsgroepen bevorderen. Het is dan ook logisch dat het thema voor de speciale #GivingEveryTuesday op 15 juni armoedevermindering is. Doe mee en laat zien wat jij doet om armoede te verminderen. Dat kan door eenvoudigweg te laten zien wat jullie projecten teweegbrengen.

Deze onlinecampagne laat zien wat we allemaal wereldwijd doen en bereiken. Samen met GivingTuesday heeft Partin het voor haar leden makkelijk gemaakt om mee te doen aan deze speciale #GivingEveryTuesday. En het is gratis. Dus schroom niet en laat je zien en horen!

GivingTuesday is een wereldwijde beweging die actief is in meer dan 75 landen. Op de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday worden steeds meer mensen bereikt om goed te doen.

Om nog meer aandacht te besteden aan goede doelen en vrijgevigheid wordt nu elke dinsdag een #GIvingEveryTuesday wereldwijd georganiseerd rondom een thema. Samen met GivingTuesday en met o.a. de Partin leden willen we in de week van 15 juni via deze #GivingEveryTuesday aandacht vragen voor initiatieven en projecten die armoede verminderen wereldwijd.

Het team van GivingTuesday en Partin hebben een aantal handige sjablonen gemaakt die het opzetten van een online-campagne hartstikke makkelijk maken. Bovendien zullen Arja Hilberdink (Stichting Nieuwe Generatie Brasil en actief bij GivingTuesday) en Yvonne van Driel (Partin) jullie op dinsdag 18 mei tijdens het webinar wegwijs maken bij al deze tools.

#GivingEveryTuesday #NoPoverty #Partin #SDG1