De Rotterdam Memory Walk – Erasmus MC Foundation

29 november is het #GivingTuesday. Wereldwijd roepen we in meer dan 85+ landen op goed te doen voor een ander en vieren we gezamenlijk vrijgevighed. Ook Erasmus MC Foundation doet mee aan GivingTuesday.

Op zaterdag 17 december 2022 organiseert de Erasmus MC Foundation de Rotterdam Memory Walk om geld op te halen voor dementieonderzoek in het Erasmus MC. Deze wandeling van circa 7 km mag je niet missen!

De Rotterdam Memory Walk start en eindigt bij het Erasmus MC. We wandelen vanaf het einde van de middag om optimaal te kunnen genieten van de mooie verlichte stad. De verwachting is om tussen 17.00 – 18.30 uur te starten vanaf het Burg. s’Jacobplein. Tijdens de wandeling word je op veel bezienswaardigheden getrakteerd, zoals de Markthal, Kubuswoningen en de Oude Haven. Bij de passage van de Willemsbrug en Erasmusbrug is het genieten van een geweldig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Het aantal mensen in Nederland dat leeft met dementie neemt naar verwachting toe tot een half miljoen patiënten in de volgende 25 jaar. Dementie is nog steeds een dodelijke ziekte. Onderzoek naar de oorzaken en een betere behandeling van dementie zijn daarom van levensbelang!

Help jij mee belangrijk dementieonderzoek mogelijk te maken?
Dan maken we samen van deze dag een mooie herinnering.

Inschrijven kan via https://www.rotterdammemorywalk.nl/

Samen tegen Dementie!

#GivingTuesday. Samen meer goed doen. Wat doe jij voor een ander?