Doneer voor de inrichting van ons nieuwe gebouw! – Stichting Nieuwe Generatie Brasil

29 november is het #GivingTuesday. Wereldwijd roepen we in meer dan 85+ landen op goed te doen voor een ander en vieren we gezamenlijk vrijgevighed. Ook Stichting Nieuwe Generatie Brasil doet mee aan GivingTuesday.

Doneer voor de inrichting van ons nieuwe gebouw!

Dit jaar is het doel van Stichting Nieuwe Generatie Brasil om geld op te halen voor de inrichting van hun nieuwe gebouw. Zij hopen in 2023 te starten met de bouw van extra leslokalen en praktijkruimtes.

Tevens zullen ze ook ruimtes creëren waarin ze jongere kinderen, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar kunnen opvangen. Bij de inrichting kun je in eerste instantie denken aan tafels en stoelen, maar ook bijv. de inrichting van de ruimte op de vakopleiding schoonheidsspecialiste’ of ‘kapper’ te volgen. En de ruimtes voor de jongere kinderen willen we graag inrichten met op hen gerichte materialen, zoals bijv. een poppenhoek, bouwen met grote blokken, zitkussens, etc. U kunt op meerdere manieren bijdragen aan het benodigde bedrag voor de inrichting:

– door een aankoop van één of meerdere onderdelen te doen in onze webshop. De webshop zal vanaf 1 november geopend zijn
– door gebruik te maken van Tikkie
– door overschrijving naar bankrekeningnummer NL03 ABNA 0545 4225 82 o.v.v. “inrichting nieuwe gebouw”

U kunt ons ook helpen door de berichten, die wij plaatsen op onze Instagram, Facebookpagina en LinkedIn, te ‘liken’ en de berichten via uw eigen sociale media-account (door) te plaatsen. Maak daarbij gebruik van de hashtags: #GivingTuesday, #samenmeergoeddoen en #NGBrasil

Doet u mee? Immers…… Ieder kind verdient een eerlijke kans!

#GivingTuesday. Samen meer goed doen. Wat doe jij voor een ander?