Geef met je hart

GEEF MET JE HART – Doe mee aan het Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn HUISDIEREN FOTOMOZAÏEK en red een minima huisdier in nood!

DOE MEE EN STUUR EEN LEUKE FOTO VAN JOUW HOND OF KAT en steun met een donatie via #GIVINGTUESDAYNL Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Van alle ontvangen foto’s maakt Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn een uniek fotomozaïek dat in januari zal worden getoond op hun website en Facebook pagina. Onder de donateurs verloot Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn een canvasdoek van het mozaïek. Met jouw donatie kan Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn in 2020 weer MINIMA huisdieren in acute medische nood acuut laten behandelen. Samen staan we sterk!

Let op: geen mensen op de foto, alleen jouw hond of kat! Uploaden van jouw foto kan via onze digitale fotobox: https://www.moz-art.nl/fotomozaiek/gast/laatzenietindekoustaan Des te meer foto’s Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn ontvangt, des te mooier het mozaïek wordt.

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn steunt 24/7 acuut ernstig zieke of gewonde MINIMA huisdieren. Dieren moeten niet onnodig hoeven te lijden, maar snel worden behandeld zodat ze weer gezond terug kunnen naar de eigen baas in vertrouwde omgeving. Geen onnodige afstand aan een asiel of ernstiger; euthanasie. Dierenartsen kunnen de stichting klokje rond bereiken voor een dier in acute nood.
De stichting onderhandelt het behandeltarief met de dierenarts en draagt zonodig geheel of deels bij in de kosten, zodat een operatie acuut kan worden ingezet.
Lees meer over het prachtige werk op www.huisdierenwelzijn.nl. De stichting is een ANBI en CBF Erkend goed doel, het team doet haar werk volledig onbezoldigd.

De campagne GEEF MET JE HART loopt gedurende de gehele maand december door. Dus maak leuke foto’s en stuur ze in.

Deel de actie, zodat we veel hondjes en katjes in het mozaïek kunnen opnemen. Deze dieren worden ‘de ambassadeurs’ van de campagne en steunen daarmee de minima huisdieren in acute medische nood. Geef met je hart en red een ernstig ziek of gewond huisdier!

Doneer via #GIVINGTUESDAYNL (vanaf 5 euro) of stuur een TIKKIE via de QR code op de foto (vanaf 1 euro).

Op andere wijze doneren kan natuurlijk ook. Ga dan naar dewebsite www.huisdierenwelzijn.nl

https://www.moz-art.nl/fotomozaiek/gast/laatzenietindekoustaan