Help drie weduwen met de (her-)bouw van hun huis – Stichting Zaare

29 november is het #GivingTuesday. Wereldwijd roepen we in meer dan 85+ landen op goed te doen voor een ander en vieren we gezamenlijk vrijgevighed. Ook Stichtig Zaare doet mee aan GivingTuesday.

Help drie weduwen met de (her-)bouw van hun huis.

Door hevige regenval zijn in de Upper East van Ghana, nabij het dorp Zaare, de woningen van drie weduwen ingestort. Op dit moment zwerven ze met hun kinderen door de regio of wonen in het gunstigste geval bij familie. Een dak boven je hoofd is een basisbehoefte voor iedereen. Weduwe Akeliselisa Aganbono heeft drie kinderen (zie foto). Weduwe Awonkoga Azaare heeft vier kinderen. Weduwe Atinganima Ayoligo heeft één kind.

Door deze weduwen te helpen, kunnen zij samen met de kinderen het leven in hun eigen dorp weer oppakken door naar school te gaan en werk uit te oefenen.

Via onze #GivingTuesday campagne willen we binnen twee maanden na start van de actie op 29 november 2022, 3.000 euro aan donatiegelden ophalen voor de (her-)bouw van drie woningen. Dit kan via de “Ik doneer-knop op zaare.nl of via overboeking op onze rekening onder nummer NL68TRIO0390274240 o.v.v. GivingTuesday of gebruik de QR-code om te doneren.

#GivingTuesday. Samen meer goed doen. Wat doe jij voor een ander?