Partin nieuwe partner van #GivingTuesdayNL

Partin nieuwe partner van #GivingTuesdayNL

Partin is partner geworden van #GivingTuesdayNL. Het #GivingTuesdayNL team is daar erg blij mee. Met dit partnerschap bereiken we een grote groep particuliere initiatief (PI) organisaties binnen ontwikkelingssamenwerking. Organisaties die zich inzetten voor het goede doel, die daarnaast hun voordeel kunnen doen met #GivingTuesdayNL.

Als brancheorganisatie geeft Partin het particuliere initiatief (PI) binnen ontwikkelingssamenwerking een stem en behartigt hun belangen. Partin versterkt het PI door het stimuleren van onderlinge uitwisseling, het aanbieden en/of faciliteren van informatie, kennis en advies en het streven naar en behoeden van (h)erkenning als zelfstandige maar relevante actor bij internationale samenwerking. Partin is met meer dan 350 leden de grootste brancheorganisatie in Nederland voor kleine goede doelen.

Partin begeleidt haar leden naar het optimaliseren van hun doelstellingen door het faciliteren van ‘tools and trainingen’, het voorzien van informatie en het aangaan van maatschappelijke discussies. Het Nederlandse publiek krijgt op www.kleinegoededoelen.nl een inkijk in het werk en de resultaten dat PI wereldwijd teweeg brengen.

Meer weten over Partin? Zie: www.partin.nl en de partner pagina op deze website.