The Christmas Challenge – DierenLot

29 november is het #GivingTuesday. Wereldwijd roepen we in meer dan 85+ landen op goed te doen voor een ander en vieren we gezamenlijk vrijgevighed.

DierenLot heeft in de maand december een hele leuke fundraiser: The Christmas Challenge.

In 2019 ontstond het idee voor The Christmas Challenge: dierenhulporganisaties bedenken een ‘challenge’ en proberen op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor hun organisatie. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en er zijn al heel veel challenges uitgevoerd.

Zo zijn er organisaties die zich 48 uur in een asielhok hebben opgesloten of op de scootmobiel vanuit Friesland naar Arkel zijn gereden. Stichting DierenLot verdubbelt het opgehaalde bedrag. Een voorwaarde is wel dat de dierenhulporganisatie het opgehaalde bedrag op een ludieke manier bij het station in Arkel, in december omgedoopt tot ArkelCS: The Christmas Station, komt presenteren. Dat levert iedere keer weer bijzondere taferelen op!

Ondertussen is het event uitgegroeid tot dé fundraiser van december en komen niet alleen dierenhulporganisaties maar ook particulieren in heel Nederland in actie. Er worden kerstduiken georganiseerd, zingend langs de deuren gegaan en heerlijke baksels verkocht. De opbrengsten van al die mooie initiatieven worden gedoneerd aan de lokale dierenhulporganisatie die zij een warm hart toedragen of direct aan DierenLot.

Meer informatie is te vinden op: https://www.arkelchristmasstation.nl/

#GivingTuesday. Samen meer goed doen. Wat doe jij voor een ander?