Voorbeeld #GivingTuesdayNL campagne & Case Studies

Voorbeeld #GivingTuesdayNL campagne & Case Studies

Tijdens de 1e #GivingTuesdayNL Meet Up is aan de aanwezige goede doelen meer informatie gegeven over de wereldwijde Giving Tuesday beweging.

Daarnaast heeft Sara van IRC een voorbeeld #GivingTuesdayNL campagne laten zien ter inspiratie om ook jullie eerste editie van #GivingTuesdayNL in Nederland een succes te maken!

Sara from IRC

Sara presenteert tijdens de Meet Up de #GivingTuesdayNL campagne die IRC dit jaar tijdens de 1e editie in Nederland zal toepassen.

Powerpoint presentatie voorbeeld #GivingTuesdayNL campagne

Meer informatie over de #GivingTuesdayNL campagne die IRC gaat inzetten vind je op de website van givingtuesday.nl,

Een powerpoint presentatie die meer uitleg geeft over hoe de campagne tot stand is gekomen en wat het doel van de campagne is kun je downloaden door op onderstaande Powerpoint icoon te klikken.

Voorbeeld Case Studies voor non-profits

Heb je ideeën nodig rondom #GivingTuesdayNL? Of je nu deelneemt als een non-profitorganisatie, een merk, een klein bedrijf, of als een persoon, je zult inspiratie vinden in de nieuwste editie van The GivingTuesday Case Studies op de Giving Tuesday Global website.

Direct Case Studies van goede doelen lezen ter inspiratie voor jullie #GivingTuesdayNL campagne? Gebruik dan deze link met Case Studies voor non-profits.