Laat weten wie je steunt met #UNselfie

Van een selfie naar #UNselfie. Wij moedigen je aan om een #UNselfie te maken en delen op social media. Bijna iedereen weet wel hoe je een selfie maakt. Maar wij willen impact maken met het tegenovergestelde ervan. #UNselfie draait om de ander, de actie die hebt opgetuigd en wat je bijdrage is geweest. Dát mag in het zonnetje worden gezet. Maak een foto met je smartphone en laat zien wie je helpt met jouw actie. Je hebt de vrijheid om zo creatief mogelijk te zijn met je #UNselfie.

Focus op de ander

De hashtag #UNselfie herinnert iedereen eraan dat we tijd, kennis en geld moeten geven aan non-profitorganisaties en goede doelen die met hun missie bijdragen aan een betere wereld. Wie draag jij een warm hart toe? Start jouw actie en pak je smartphone erbij! Wij helpen je op weg met de volgende tips:

  1. Maak gebruik van een vel papier en schrijf op wie je helpt met jouw actie.
  2. Houd het papier omhoog en maak een foto waarop je het papier vasthoudt.
  3. Delen maar! Deel jouw foto op social media en maak gebruik van de hashtag #UNselfie.

Canva sjabloon #UNselfie

Door op onderstaande afbeelding te klikken opent Canva zich en heb je direct een Canva sjabloon tot je beschikking waarmee je snel jouw #UNselfie video kunt maken.

Hoe dit Canva sjabloon te gebruiken?

Canva is een populair, gebruiksvriendelijke grafische online ontwerptool. Als je geen account hebt, kun je er gratis een maken. Klik op de afbeelding hierboven om dit bestand naar wens te bewerken (andere achtergrond, jouw foto of video toevoegen etc.). Daarna vanuit Canva exporteren en op je social media kanalen plaatsen. Makkelijker kan niet.

Geef op een andere manier
Ontdek meer mogelijkheden hoe jij kunt geven en bijdragen tijdens #GivingTuesday.