Join the #GivingTuesday team in the Netherlands!

De Nederlandse #GivingTuesday beweging heeft interessante vrijwilligersvacatures voor mensen die het verschil willen maken in het leven van anderen. Samen werken we aan een positieve toekomst voor zoveel mogelijk mensen. We geloven in de kracht van goed doen en vormen een wereldwijde beweging voor een rechtvaardige wereld. Tijdens #GivingTuesday vieren we vrijgevigheid onder het motto ‘Wat doe jij?’.

Ben jij een teamplayer?

We zoeken teamplayers die geloven in onze missie en onze aanpak. Voel je aan alles dat je hieraan wilt bijdragen? Vele handen maken licht werk. Door werk te verdelen binnen het vrijwilligersteam proberen we ervoor te zorgen dat je gemiddeld 2 uur per week bijdraagt aan het doel van de #GivingTuesday beweging, namelijk: wereldwijd en gezamenlijk vrijgevigheid vieren. Natuurlijk geldt voor sommige functies dat ze in de aanloop naar #GivingTuesday meer tijd vragen.

Vrijwilligers #GivingTuesday beweging

Bryony Stentiford

Bryony werkt als Head of Strategic Partnerships bij de internationale non profit, IRC WASH

Send Message

Sára Hélène Bori

Sára werkt als Project Officer bij de internationale non profit, IRC WASH.

Send Message

Arja Hilberdink

Arja is bestuurslid van een drietal goeddoel stichtingen waaronder Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Ik vind het belangrijk om naast mijn dagelijkse werk een bijdrage te leveren aan goede doelen. De #GivingTuesday beweging is een mooi initiatief om (nog meer) te doen en ook om andere mensen er toe te bewegen om goed te doen, om te geven aan goede doelen.

Send Message

Evita Rozenberg

Evita werkt als Programme Officer bij de internationale non profit,

Send Message

Initiatiefnemers #GivingTuesday beweging

Jordan van Bergen

Initiatiefnemer

Jordan is directeur van Stichting GeefGratis. De website Geef.nl is een initiatief van deze stichting. Daarnaast is de stichting partner binnen Techsoup.nl.

Send Message

Theo Hesen

Mede-initiatiefnemer

Theo Hesen is o.a. oprichter van het Instituut Goed Nalaten.  Theo brengt mensen en goede doelen bij elkaar als het gaat om erfenissen.

Send Message