Join the #GivingTuesday team in the Netherlands!

We geloven in de kracht van goed doen en vormen een wereldwijde beweging voor een sociale en rechtvaardige wereld. Wij inspireren mensen en organisaties om anderen te helpen en de wereld mooier te maken. Tijdens #GivingTuesday vieren we vrijgevigheid onder het motto ‘Wat doe jij?’.

Dat doen we in meer dan 75 landen wereldwijd, en dus ook in Nederland. Als vrijwilligers zetten wij ons samen enthousiast in om iedereen te inspireren en te werken aan een positieve toekomst. Wat doe jij? Wil jij ook meedoen met het GivingTuesday NL-team. Je bent van harte welkom. Jouw tijd, kennis en vaardigheden komen op allerlei manieren van pas. Wij horen graag van je. We overleggen graag hoe jouw sterke kanten in te zetten.

In ieder geval bij de volgende activiteiten kunnen we ondersteuning gebruiken van mensen (M/V) die met verstand van zaken de handen uit de mouwen willen steken.

 • Inspireren van goede doelen & maatschappelijke organisaties
 • Inspireren van jongeren & scholen
 • Inspireren van studenten & universiteiten
 • Inspireren van bedrijven
 • Online (social media) marketing
 • Content development
 • Video-editing
 • Zoeken van sponsoring en subsidies om onze GivingTuesday-campagnes te financieren

Wil je weten hoe jij een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld?

 1. Laat weten via info@givingtuesday.nl dat je mee wil doen aan #GivingTuesday en stuur hierbij een korte motivatie en CV mee;
 2. We nodigen je uit voor een 1e online meeting waarbij we gezamenlijk kijken of het van beide kanten goed voelt. Het eerste gesprek is dus oriënterend en we kijken wat je sterke punten zijn
 3. Het tweede gesprek gaat dieper op de inhoud in en zal bij voorkeur op een fysieke locatie plaatsvinden
 4. Als het wederzijds “klikt” wordt je lid van het GivingTuesday-volunteer-team en help je mee de GivingTuesday beweging te laten groeien in Nederland!

Huidige kartrekker GivingTuesday NL

Anne Theelen

Global Leader

Anne Theelen is sinds april 2023 de nieuwe kartrekker van de Nederlandse GivingTuesday beweging. Daarnaast is ze eigenaar van Gooddiggers, een organisatie die non-profits helpt om jongeren enthousiast te krijgen voor hun maatschappelijke missie.

Send Message

Voormalige Global leaders en Initiatiefnemers #GivingTuesday beweging in Nederland

Jordan van Bergen

Initiatiefnemer

Jordan is directeur van Stichting Donateursbelangen. De website Donateursbelangen.nl is een initiatief van deze stichting. Daarnaast is de stichting partner binnen Techsoup.nl.

Send Message

Theo Hesen

Mede-initiatiefnemer

Theo Hesen is o.a. oprichter van het Instituut Goed Nalaten.  Theo brengt mensen en goede doelen bij elkaar als het gaat om erfenissen.

Send Message