Join the #GivingTuesday team in the Netherlands!

De Nederlandse #GivingTuesday beweging heeft interessante vrijwilligersvacatures voor mensen die het verschil willen maken in het leven van anderen. Binnen de GivingTuesday beweging werken we aan een positieve toekomst voor zoveel mogelijk mensen. We geloven in de kracht van het zelfdoen en vormen samen een wereldwijde beweging voor een rechtvaardige wereld en vieren gezamenlijk wereldwijd tijdens GivingTuesday vrijgevigheid onder het motto geef om en aan een ander. We zoeken teamplayers die geloven in onze missie en onze aanpak. Wil je hier aan bijdragen?

Vele handen maken licht werk is ons motto. Door werk te verdelen binnen het vrijwilligersteam proberen we er voor te zorgen dat je met maximaal 2 uur per week kunt bijdragen aan het doel van de GivingTuesday beweging: wereldwijd en gezamenlijk vrijgevigheid vieren.

Vacatures (vrijwilligers functies)

Wil je weten wat er precies van je verwacht wordt bij een functie vraag het ons of klik door waar mogelijk naar de individuele vacature.

Vrijwilligers #GivingTuesday beweging

Bryony Stentiford

Bryony werkt als Head of Strategic Partnerships bij de internationale non profit, IRC WASH

Send Message

Sára Hélène Bori

Sára werkt als Project Officer bij de internationale non profit, IRC WASH.

Send Message

Alex McMillan

Alex is the Communications and Outreach Lead for GivingTuesday Australia, Digital Communications Project Manager for Our Community, and is doing work in impact analysis in Amsterdam.

Send Message

Arja Hilberdink

Initiatiefnemers #GivingTuesdayNL beweging

Jordan van Bergen

Initiatiefnemer

Jordan is directeur van Stichting GeefGratis. De website Geef.nl is een initiatief van deze stichting. Daarnaast is de stichting partner binnen Techsoup.nl.

Send Message

Theo Hesen

Mede-initiatiefnemer

Theo Hesen is o.a. oprichter van het Instituut Goed Nalaten.  Theo brengt mensen en goede doelen bij elkaar als het gaat om erfenissen.

Send Message