Mega berichten

Een van de belangrijkste componenten van #GivingTuesdayNL is dat het mede-eigendom is van degenen die deelnemen. Je bent een motor van deze beweging en daarom moedigen we je aan om ambassadeur te zijn en deze megaboodschappen te integreren in je berichten:

  • #GivingTuesdayNL is onderdeel van de wereldwijde GivingTuesday geefbeweging die is gebouwd door individuen, families, organisaties, bedrijven en gemeenschappen in landen over de hele wereld. Miljoenen mensen zijn samengekomen om de doelen waarin ze geloven en de gemeenschappen waarin ze leven te ondersteunen en te verdedigen.
  • In een steeds meer verdeelde wereld vertegenwoordigt #GivingTuesdayNL een nieuw wereldwijd ritueel gebaseerd op vreugde en hoop.
  • #GivingTuesdayNL gaat niet alleen over fondsenwerving, het gaat over communities die samenkomen en hun tijd, macht, vaardigheden, expertise en middelen geven. Het gaat over de collectieve geest van vrijgevigheid die verandering brengt in onze gemeenschappen.
  • #GivingTuesdayNL bewijst dat daden van vriendelijkheid + vrijgevigheid land, ras, religie en politieke idealen kunnen overstijgen en duurzame verbindingen tussen mensen kunnen creëren.
  • Elke vrijgevigheid telt en elk betekent nog meer als we samen geven. Iedereen heeft iets te geven. Iederen kan tijd of expertise geven, geldelijke of grote giften, eenvoudige daden van vriendelijkheid, voedsel of kleding.