#MyGivingStory

Achter iets aan een ander geven zit altijd een verhaal. Wat is jouw verhaal en waarom geef jij en aan wie heb je gegeven? Ingezonden berichten geven we een speciaal plekje hieronder en op onze social media kanalen geven. Alvast dank voor het delen van jouw verhaal!

#MyGivingStory – Overzicht

Frits Petit
Frits Petit

#MyGivingStory: Accountant Frits Petit geeft jaarlijks een kwart van zijn inkomen aan goede doelen. „Waarom zou ik zoveel meer verdienen dan anderen?” Lees meer.

Deel jouw geef verhaal!

Wat inspireert je om te geven? Heb je tijd gegeven, geld of goederen gedoneerd, of vaardigheden gedeeld die een betekenisvolle impact hebben gehad? Is er een moment of gebeurtenis die jouw begrip van vrijgevigheid heeft veranderd? Wie is de meest gulle persoon die je kent en hoe heeft die persoon jou beïnvloed?

Vertel het ons via mygivingstory@givingtuesday.nl

Hoe kun je jouw #MyGivingStory nog beter maken?

  • Maak een video waarin je jezelf opneemt en vertelt waarom je juist voor iemand of een goed doel hebt ingezet. Stuur de video naar ons toe via een verzendservice zoals www.wetransfer.com.
  • Gebruik hashtags #MyGivingStory en #GivingTuesday bij jouw verhaal
  • Roep mensen op om ook hun #MyGivingStory te delen;
    • Verzin iets om meer mensen hun geef verhaal te delen. Nomineer ze of als je nominatie moe bent verzin iets anders…… wees creatief.

#mygivingstory