ASN Bank partner #GivingTuesday 2020!

De duurzame ASN Bank is via de ASN Foundation een van de funding partners van de #GivingTuesday beweging in Nederland geworden en steunt hiermee de #GivingTuesday 2020 editie. De #GivingTuesday beweging kan daardoor de beweging verder laten groeien. Daarnaast wordt het voor de beweging en haar deelnemers o.a. mogelijk alle initiatieven die plaatsvinden in 2020 op een online kaart te tonen, waarmee de vraag- en aanbodkant van goed doen elkaar bereikt. Jordan van Bergen en Theo Hesen zijn als Global Leaders #GivingTuesday Nederland blij, trots en gelukkig dat de duurzame ASN Bank het mogelijk maakt met zijn allen meer goed te doen!

Over ASN Bank

ASN Bank is al sinds 1960 actief als duurzame bank en heeft inmiddels bijna 750.000 betrokken klanten. Met ongeveer 175 medewerkers werkt de ASN Bank er elke dag hard aan om de wereld mooier te maken.

Voor meer informatie: www.asnbank.nl

Over #GivingTuesday

Sinds 2012 is #GivingTuesday uitgegroeid tot een wereldwijde actiedag van goed doen. Mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen miljoenen mensen die onder andere de kracht van sociale media hiervoor inzetten.

In Nederland is #GivingTuesday sinds 2019 actief als beweging. #GivingTuesday wordt gevierd op de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Dit jaar op dinsdag 1 december 2020.

Wat doe jij?
Met deze drie woorden vragen wij iedereen in Nederland om mee te doen met de #GivingTuesday beweging. Samen komen we in actie voor bijzondere initiatieven en projecten. We bieden jou een waardevol podium voor extra zichtbaarheid. Welk initiatief verdient het volgens jou om in de spotlight gezet te worden en wat doe jij?

  • GEEF TIJD
  • GEEF GELD
  • GEEF GOEDEREN
  • GEEF JE STEM
  • GEEF DANK
  • GEEF JOUW KENNIS
  • Etc.

Iedereen kan meedoen: als individu, als goed doel, bedrijf, sportclub, school, universiteit, buurtvereniging, serviceclub enz. Meld je hier aan als deelnemer aan #GivingTuesday 2020. Het is gratis en zo zal de hele wereld zien dat ook jij meedoet.