Pro deo + donaties

De volgende websites & partners bieden non-profits pro deo of via een donatieprogramma de mogelijkheid een succes van jullie #GivingTuesdayNL campagne te maken:

Taproot – Pro Bono

Het doel van Taproot is om het plannen, verkrijgen en beheren van pro deo-ondersteuning zo gemakkelijk mogelijk te maken voor non-profit partners. Zodat jullie meer tijd overhouden om jullie communities ten goede te veranderen. We weten dat pro deo-ondersteuning een investering (tijd) van de kant van non-profits vereist, dus we hebben een paar handleidingen en video’s verzameld om jullie te helpen.

#GivingTuesdayNL is er voordat je het weet! Begin jullie fondsenwerving met deze handleidingen over het gebruik van de pro bono = pro deo dienst vanuit Taproot.

Airbnb – Social Impact Experiences

Een nieuwe manier om jullie #GivingTuesdayNL campagne te promoten.

Je non-profitorganisatie biedt hierbij via Airbnb een activiteit aan, waaraan bezoekers kunnen deelnemen mits een financiële bijdrage die volledig aan jouw organisatie toekomt. ‘Social Impact Ervaringen’ zijn voor Airbnb gasten een positieve manier om nieuwe gemeenschappen te ontdekken. Dit doen ze door zich deel te nemen aan buurtverkenningen, workshops of andere activiteiten die door lokale goede doelen worden opgezet.

Airbnb heeft besloten om hun programma uit te breiden naar geheel Nederland! Hier voorbeelden van deze ‘Social Impact Ervaringen’. Dit kan ook prima voor een #GivingTuesdayNL campagne werken indien goed toegepast.

START HIER om jullie #GivingTuesdayNL ‘Social Impact Ervaring” aan te bieden via Airbnb.