Toolkit

We zijn blij dat je deel uitmaakt van de GivingTuesday beweging! Samen bouwen we aan een mooiere, rechtvaardigere en vrijgevige wereld door een wereldwijde dag van goed doen. Om jou daarbij te helpen hebben we toolkits, stappenplannen, voorbeeldberichten en veel meer verzameld  Allemaal gratis te gebruiken om jouw actie een succes te maken. Gebruik in ieder geval het #GivingTuesdayNL logo op al je actie-uitingen. Dat stimuleert anderen om ook een actie te doen. Zo help je mee om de GivingTuesday sneeuwbal over de hele wereld uit te rollen.

Enkele details over #GivingTuesday:

  • Je wordt deel van een wereldwijde beweging met activiteiten in bijna elk land ter wereld door deel te nemen aan #GivingTuesday.
  • #GivingTuesdayNL overstijgt grenzen en ideologieën, om de hele wereld samen te brengen in de geest van vrijgevigheid en geven.
  • #GivingTuesday valt dit jaar op dinsdag 3 december 2019
  • Echt iedereen kan meedoen en geven op een manier die voor hen zinvol is. Er is geen minimum of limiet aan hoe mensen goed kunnen doen.
  • Alle soorten organisaties zijn welkom om deel te nemen. Van scholen tot non-profitorganisaties tot kleine bedrijven, bedrijven en meer, er zijn tal van case studies en voorbeelden hoe jullie organisatie kan worden betrokken.
  • Hoewel #GivingTuesdayNL wordt gevierd op 3 december, kan jullie campagne veel langer duren dan één dag. We zien veel campagnes die eerder beginnen en eindigen op GivingTuesday of op die dag van start gaan en verbinding maken met een grotere Kerst- of eindejaar actie
  • #GivingTuesdayNL gaat niet alleen over fondsenwerving, het gaat over communities die samenkomen en hun tijd, macht, vaardigheden, expertise en middelen geven.
  • Wij verwerken zelf geen donaties of andere bijdragen. Als jullie non-profitorganisatie geld inzamelt tijdens #GivingTuesdayNL, moeten jullie (bij aanmelding) rechtstreeks linken naar de website of het platform van jullie organisatie, dus naar jullie eigen donatie-pagina Dat mag ook een crowdfunding platform zijn waar jullie een actie-pagina hebben.

Klaar om te starten?

We hebben onderstaande toolkit samengesteld om je alle middelen te bieden die je nodig hebt om een ​​succesvolle #GivingTuesdayNL campagne te plannen, waaronder:

Download de Toolkit

Jij bent het belangrijkste onderdeel bij het realiseren van de #GivingTuesdayNL beweging.
We bieden deze toolkit aan om je alle middelen te geven die je nodig hebt om aan de slag
te gaan. Download, print, deel en begin vandaag met het plannen van jouw of jullie
#GivingTuesdayNL-campagne. Gedurende dit jaar zal deze toolkit pagina meer en meer
toegespits worden richting #GivingTuesdayNL op 1 december 2020.
Download de Toolkit