Jouw Toolkit

We zijn blij dat je deel uitmaakt van de #GivingTuesday beweging! Samen bouwen we aan een mooiere en betere wereld door een wereldwijde actiedag om goed te doen te organiseren. Om jou daarbij te helpen hebben we voor non-profits, bedrijven en individuen een toolkit gemaakt met  stappenplannen en voorbeeldberichten. Allemaal gratis te gebruiken om jouw actie tot een succes te maken. Gebruik in ieder geval het #GivingTuesday logo en hashtag #GivingTuesday op al je actie-uitingen. Dat stimuleert anderen om ook een actie te doen. Zo help je mee om de #GivingTuesday sneeuwbal over de hele wereld uit te rollen.

#GivingTuesday valt dit jaar op dinsdag 28 november 2023.

Klaar om te starten?
Bekijk of download de toolkit die voor jou of jullie organisatie van toepassing is en we helpen je op weg met jouw of jullie #GivingTuesday initiatief.

Toolkit

Jullie non-profit is een belangrijk onderdeel bij het realiseren van de #GivingTuesday beweging. We bieden deze toolkit voor non-profits aan om jullie non-profit alle middelen te geven die je nodig hebt om aan de slag te gaan om jullie #GivingTuesday actie te bepalen.

voor NON-PROFITS

Toolkit

Jullie organisatie of merk is een belangrijk onderdeel bij het realiseren van de #GivingTuesday beweging. We bieden deze toolkit voor organisaties en merken aan om jullie organisatie alle middelen te geven die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Voor bedrijven

Toolkit

Jij bent een belangrijk onderdeel bij het realiseren van de #GivingTuesday beweging. We bieden deze toolkit voor individuen en families aan om je alle middelen te geven die je nodig hebt om aan de slag te gaan met jullie #GivingTuesday initiatief.

voor INDIVIDUEN
Transparent - header