Geef input

Wil je als bedrijf bijdragen tijdens #GivingTuesday en heb je een bijzonder plan? Of een idee dat nog verdere uitwerking nodig heeft? Als organisatie denken we graag met je mee. Weet dat er veel mogelijkheden zijn die aansluiten op de Wat doe jij? gedachte. Je interesse en bereidheid laten al zien wat je kunt betekenen met je bedrijf. Samen geven we vorm aan jouw ultieme geef-moment(en).

Contact opnemen

Via het volgende e-mailadres info@givingtuesday.nl kun je contact met ons opnemen om bovenstaande te bespreken of meld je aan bij de online #GivingTuesday community en stel je vraag direct aan het #GivingTuesday team of aan de deelnemende goede doelen, individuen of andere bedrijven. Samen maken we er iets moois van.

Deel met de wereld

Welke vorm je ook kiest als zakelijke bijdrage tijdens #GivingTuesday, deel het met zoveel mogelijk mensen. Maak gebruik van de groeiende bekendheid van onze beweging. De hashtag #GivingTuesday is een belangrijk onderdeel van de communicatie. Vergroot je bereik door de hashtag consistent mee te nemen in je online communicatie en laat geïnteresseerden kennis maken met je bedrijf of merk. Lees nog meer social media tips in onze toolkit, speciaal voor bedrijven.

Geef op een andere manier
Ontdek meer mogelijkheden hoe jij kunt geven en bijdragen tijdens #GivingTuesday.