Geef spullen

Geven in de vorm van spullen doneren is een manier om mensen te helpen tijdens #GivingTuesday. Je kunt natuurlijk producten direct doneren aan een non-profit organisatie die de verdere distributie regelt. Maar je kunt ook een actie in het leven roepen. Denk bijvoorbeeld aan het doneren van een extra product aan een goed doel bij elk product wat je verkoopt of denk aan kledinginzameling voor een non-profit zoals onderstaand voorbeeld.

Voorbeeld Kleding inzameling

De Better Together Agency heeft tijdens #GivingTuesday 2019 kleding ingezameld en dit aangeboden aan het Leger des Heils. De overhandiging was live te volgen gedurende ons live event tijdens de #GivingTuesday 2019 editie. Een mooi voorbeeld hoe bedrijven een verschil maken. Voor de live overhandiging van de kleding zie onderstaande video.

roos-leger-des-heils

Geef spullen

Geven in de vorm van spullen doneren is een manier om mensen te helpen tijdens #GivingTuesday. Je kunt natuurlijk producten direct doneren aan een non-profit organisatie die de verdere distributie regelt. Maar je kunt ook een actie in het leven roepen. Denk bijvoorbeeld aan het doneren van een extra product aan een goed doel bij elk product wat je verkoopt.

Deel met de wereld

Welke vorm je ook kiest als zakelijke bijdrage tijdens #GivingTuesday, deel het met zoveel mogelijk mensen. Maak gebruik van de groeiende bekendheid van onze beweging. De hashtag #GivingTuesday is een belangrijk onderdeel van de communicatie. Vergroot je bereik door de hashtag consistent mee te nemen in je online communicatie en laat geïnteresseerden kennis maken met je bedrijf of merk. Lees nog meer social media tips in onze toolkit, speciaal voor bedrijven.

Geef op een andere manier
Ontdek meer mogelijkheden hoe jij kunt geven en bijdragen tijdens #GivingTuesday.