Individuen

Hoe te starten?

Wil je meer weten over #GivingTuesdayNL en manieren om iets terug te geven? Hieronder staat informatie die jij als individu nodig hebt om deel te nemen aan de Nederlandse #GivingTuesdayNL beweging. Bekijk onze bronnen hieronder of e-mail ons team om erachter te komen hoe je meer betrokken kunt raken bij de Nederlandse #GivingTuesdayNL beweging. Ook wij als Nederlandse #GivingTuesdayNL kunnen je hulp goed gebruiken!

Kom in actie

Start jouw eigen actie voor een goed doel of organisatie die invloed heeft gehad op je leven via een crowdfunding- of actiewebsite zoals Geef.nl of ieder ander platform. Vergeet niet je actie te delen en moedig je familie en vrienden aan om met jou mee te doen aan de actie tijdens #GivingTuesdayNL.

Geef

Doneer aan een goed doel of organisatie die invloed heeft gehad op je leven. Vergeet niet om dat geschenk te delen en moedig je familie en vrienden aan om met jou mee te doen aan #GivingTuesdayNL.

Geef een pro deo

Gebruik jouw vaardigheden om non-profit organisaties te helpen bij hun campagnes. Je kunt zoeken naar pro deo-mogelijkheden door contact op te nemen met lokale non-profit organisaties om te zien hoe je jouw talenten ten goede kunt gebruiken.

Geef tijd – Vrijwilliger!

Er zijn veel manieren waarop je jouw tijd kunt schenken aan organisaties in jouw gemeenschap. Zoek naar non-profit organisaties in uw buurt en e-mail ze om te zien hoe u kunt helpen.

Geef je stem

Er zijn veel manieren waarop je jouw tijd kunt schenken aan organisaties in jouw gemeenschap. Zoek naar non-profit organisaties in jouw buurt en e-mail ze om te zien hoe je kunt helpen door als spreker of als woordvoerder voor het goede doel op te treden.