Ontmoet ons team

Bij ons is het iedere dag Giving Tuesday. We geven dagelijks onze kennis, tijd en netwerk voor een socialere, groenere, gelijkere en inclusievere samenleving. Wil je meer over ons weten of wil jij ook graag onderdeel worden van ons team? Lees dan snel verder!

Global Leader GivingTuesday NL

Anne Theelen (zij/haar)

Als oprichter van Gooddiggers leerde Anne het maatschappelijk veld en haar uitdagingen goed kennen. Nu kan ze haar creativiteit inzetten om op grotere schaal impact te maken. Ze kwam in juni 2023 als nieuwe kartrekker binnen bij GivingTuesday NL en is druk bezig het initiatief bij heel Nederland geliefd te maken.

Voorzitter GivingTuesday Eline Kouwenberg
Voorzitter bestuur

Eline Kouwenberg (zij/haar)

Als co-founder van BO Diversity en specialist op onderwerpen als vrouwenemancipatie en seksisme wordt Eline vooral heel blij van de pijler ‘Inclusie’. Door haar enthousiasme is alles een feestje.

Penningmeester GivingTuesday Roel van der Leij
Penningmeester bestuur

Roel van der Leij (hij/hem)

Als Manager Financial Risk Management bij Deloitte is Roel de perfecte Penningmeester. Met zijn zakelijke blik en bereidheid om altijd te helpen is hij echte een aanwinst voor het bestuur.

Secretaris GivingTuesday Aya Laghzaoui
Secretaris bestuur

Aya Laghzaoui (zij/haar)

Ondanks haar stofwisselingsziekte bouwde ze wereldwijd al honderden roze waterputten. Hiervoor won ze niet alleen de George Maduroprijs maar ook de Young Impact Awards. En deze inspiratiebron mogen wij nu onze secretaris noemen :).