Afbeelding #GivingPhoto: Een vrouw in traditionele kledij uit Zuid-Amerika staat op een rots met een alpaca in haar armen

Featured#GivingPhoto: Solidarity exhibitions in impact locations

World Press Photo collaboration with GivingTuesday NL

On the 28th of November, World Press Photo, GivingTuesday and many photographers worldwide join forces to create an online solidarity exhibition of Giving Photos. The aim is to raise money for exhibitions in countries where press freedom is at risk. In this blog we provide you with some background information about the campaign.

Waarom jouw non-profit mee moet doen aan GivingTuesday

In de wereld van non-profitorganisaties zijn er altijd manieren om jouw missie en invloed te vergroten. Een geweldige kans hiervoor is GivingTuesday, een wereldwijde beweging die ook in Nederland steeds populairder wordt. Maar waarom zou jouw non-profit meedoen aan GivingTuesday? Wat heb jij eraan?

Team meeting GivingTuesday Global

5 tips van Techsoup en GivingTuesday NL

Wist je dat je als non-profit vaak veel korting krijgt of zelfs gratis van software gebruik kunt maken? Onze partner Techsoup helpt jou daarbij.

In deze post geven we je een inkijkje in onze favoriete tools (gratis of met korting) waarvan wij denken dat deze voor iedere maatschappelijke organisatie interessant zijn.

Meisje en oudere man lachen samen op GivingTuesday

Waarom GivingTuesday?

Of je nu Twitter opent waar ongezouten meningen, beschuldigingen en haatreacties je om de oren vliegen, een Kamerdebat kijkt wat meer begint te lijken op een krantenkop van de Speld of dat je op een verjaardag verzeild raakt in een welles-nietes discussie over stikstof, het Sinterklaasfeest of het migratiebeleid. Het gevoel van polarisatie, pessimisme en negativiteit voert in het dagelijks leven de boventoon. En dit voel ik helaas niet alleen.