Transparent - header

Jullie non-profit #GivingTuesday actie

#GivingTuesday is het inspirerende moment om meer mensen bij jullie goede doel te betrekken. Als vrijwilliger, als donateur, als goederen-inzamelaar of als actievoerder. Doe mee. #GivingTuesday wordt gevierd op de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday en is dit jaar op dinsdag 29 november 2022.

Onze beweging is geen exclusieve geldinzameling, maar een unieke kans voor mensen en bedrijven over de hele wereld om voor elkaar op te komen, elkaar te versterken en te helpen. Met een wervende campagne of combinatie van campagnes, kunnen jullie mensen en bedrijven oproepen om een waardevolle bijdrage te leveren aan jullie goed doel. Download het werkboek in PDF of DOCX vorm waarbij we jullie helpen jullie #GivingTuesday actie voor te bereiden en uit te werken.

Campagnethema

Bewustwording

Ontwikkel een bewustwordingscampagne rondom de kracht van geven tijdens #GivingTuesday

LEES MEER
Campagnethema

Fondsenwerving

Start een fondsenwervingstraject op basis van een inzamelactie, evenement of donatie verdubbelaar

LEES MEER
Campagnethema

Vrijwilligers

Zet een wervingscampagne op voor nieuwe vrijwilligers. Voor een tijdelijke of vaste bijdrage.

LEES MEER
Campagnethema

Donateurs

Bedenk en lanceer een extra wervingscampagne voor donateurs. Met de focus op #GivingTuesday

LEES MEER
Campagnethema

Spullen

Roep op tot het inzamelen van bruikbare spullen voor een specifiek doel of doelgroep.

LEES MEER
Campagnethema

Social Media

Zet een social media campagne waarmee jullie meer volgers, likes en deelacties creëren.

LEES MEER
Campagnethema

Thank you!

Bedank donateurs, vrijwilligers en andere partijen op een unieke manier. Bijvoorbeeld via een Thank-a-Thon.

LEES MEER
Campagnethema

Lobby

Roep op tot een collectieve belangenbehartiging voor een specifiek doel of doelgroep.

LEES MEER
Campagnethema

Ludiek

Bedenk en lanceer een ludieke campagne tijdens #GivingTuesday. Online, offline of een combinatie.

LEES MEER
Campagnethema

Eigen

Hebben jullie een ander campagnethema in gedachten? Laat het ons weten. Wij denken graag mee.

LEES MEER

Kies jullie #GivingTuesday actie

Deze pagina helpt jullie goede doel bij het kiezen van een #GivingTuesday actie. Rondom de gekozen #GivingTuesday actie verzint jullie non-profit een campagne om een gesteld doel bij de actie te behalen. Deel jullie #GivingTuesday actie op grote schaal met alle beschikbare #GivingTuesday materialen. Door jullie #GivingTuesday actie te delen via al jullie beschikbaar staande kanalen, inspireren we anderen om ook iets te doen of te geven aan jullie non-profit.

  • Plaats alle uitingen op jullie eigen Instagram, Facebook of TikTok-account, deel via Twitter en LinkedIn en gebruik altijd hashtag #GivingTuesday bij jullie GivingTuesday actie.

Laat aan al jullie donateurs, vrijwilligers en volgers zien wat jullie op #GivingTuesday doen voor een ander. Jullie #GivingTuesday actie inspireert anderen om mee te doen. Vergroot jullie eigen zichtbaarheid en die van de wereldwijde actiedag #GivingTuesday.

Maak gebruik van onze toolkit

Om je op weg te helpen met hebben we een uitgebreide toolkit voor non-profits samengesteld. Deze toolkit zit vol waardevolle ideeën, stappenplannen, voorbeeldberichten en meer om jouw actie onder de aandacht te brengen. Download de toolkit. We raden jullie aan om in ieder geval het #GivingTuesday logo en de hashtag #GivingTuesday te gebruiken in al julli social media-uitingen. Daarmee stimuleer je anderen om ook na te denken over een eigen actie en help je mee om #GivingTuesday tot een wereldwijde en bekende actiedag te maken.

Direct aanmelden

Via ons inschrijfformulier kun je jullie non-profit direct aanmelden. Daarnaast kun je jullie #GivingTuesday actie delen met de hele wereld. Vertel wat jullie gaan doen en deel jullie actie via jullie socials.