Plant een Tiny Forest

Geef voor Groen op Giving Tuesday met Hòfi Chikí! 
Deze Giving Tuesday nodigen we je uit om je aan te sluiten bij de groene beweging van Hòfi Chikí! Wij zijn een stichting geworteld in het Caribisch deel van het Koninkrijk, en we zetten ons in voor (her)bebossing en Natuur & Milieu Educatie. Jouw steun helpt ons Tiny Forests te planten, waarmee we de biodiversiteit vergroten, kennis verspreiden en het leefklimaat verbeteren.

Waarom Tiny Forests? 
Op de eilanden worden inheemse planten illegaal gekapt, en weinig mensen kennen de waarde van hun eigen natuur. Inheemse begroeiing heeft echter een enorme invloed op het leefklimaat en de waterhuishouding op de eilanden. Met jouw steun vergroten wij kennis en waardering voor de eigen natuur, waardoor de leefbaarheid en biodiversiteit toenemen.

 Jouw bijdrage maakt het verschil! 
Met jouw donatie kunnen we in 2024 nieuwe Tiny Forests planten bij scholen in Willemstad,
Curaçao. Hiermee vergroten we niet alleen de biodiversiteit, maar bereiken we ook nog meer
kinderen. Jouw hulp is essentieel om deze missie te laten slagen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • €20: We planten een mooie inheemse boom voor jou.
  • €50: Ontvang een prachtige tekening van de kinderen van het Greenteam.
  • €100: Krijg een waanzinnig mooi Hòfi Chikí T-shirt thuisgestuurd.
  • €150: Geniet van een rondleiding en uitleg in een van de Tiny Forests tijdens jouw volgende bezoek aan Curaçao (voor 2 personen).

Vermeld bij je donatie de code: Giving Tuesday 2023 en hoe we je kunnen bereiken voor je gift.

Doe mee en laat je groene hart spreken! Samen kunnen we de eilanden groener en mooier maken. Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil.Doneer vandaag en laat de natuur bloeien!

 

Deze actie is opgezet in samenwerking met stichting Hòfi Chikí een non-profit die als missie heeft om te werken aan herbebossing op de eilanden van voormalige Nederlandse Antillen. En de kennis en educatie over de (inheemse) flora, onder zowel jongeren als volwassenen het
bevorderen. Dit doen wij door het planten van inheems bos bij scholen, in buurten en op braakliggend land. En aan deze herbebossingsprojecten educatieve of communicatie trajecten te koppelen gericht op kinderen, jongeren of een breder publiek.

Doneer voor een groen Suriname
Kelp Forest Foundation