Voor studenten en scholieren

Ook als student of scholier kun je meedoen met GivingTuesday. 

Ook, vooral ook, als je jong bent kun je iets voor een ander doen. Je inzetten voor een maatschappelijk onderwerp. Of dat de kinderboerderij bij jou in het dorp is of het wereldwijde klimaat. Dat is helemaal aan jou. Jij kunt het. Laat het die ouden van dagen maar eens zien. Je kunt je aanmelden als persoon. Maar je kunt ook jouw school of universiteit er bij betrekken om het groter aan te pakken. Voor basisscholen is er nu ook GivingTuesdayKids.

Gebruik het volgende argument om jouw school of universiteit mee te laten doen: GivingTuesday is een geweldige kans voor scholieren en  studenten om over goede doelen te leren, betrokken te raken bij een zaak waar ze om geven en samen te werken om een ​​positieve impact te hebben op het leven van anderen en de maatschappij.

Je kunt zelf je deelname invullen en je eigen actie bedenken. Dat is geweldig. Voor scholen hebben we deze snelle klasactiviteit voor scholen samengesteld. Het document hieronder bevat alle instructies en de PDF bevat de sjablonen die moeten worden afgedrukt. Als u feedback of suggesties over deze activiteit heeft, horen we dat graag via info@givingtuesday.nl