Met jouw bedrijf de wereld mooier maken

Maak werk van maatschappelijk betrokken ondernemen via jouw social enterprise idee of mvo-beleid. Samen de wereld mooier, socialer, kleurrijker, duurzamer maken. Met jouw collega’s, medewerkers, personeelsvereniging of bedrijfsfonds. Via #GivingTuesday doe je dat met ”collega’s” van over de hele wereld en kun jij aan de hele wereld laten zien dat ook jouw bedrijf meedoet. Start een #GivingTuesday actie voor een goed doel of maatschappelijke organisatie en meld jouw initiatief nu aan. Dan staat jouw bedrijf ook op de wereldkaart van goed doen. Wat geef jij samen met jouw collega’s?

Samen goed doen met jouw klanten, afnemers, cliënten, leveranciers en andere relaties? Nog beter natuurlijk, met meer mensen kun je meer goed doen. Laat de sneeuwbal van goed doen rollen. Of het nu de klanten in jouw winkel(s) of de afnemers van jullie machines zijn. De leden van jouw businessclub of serviceclub. Er zijn altijd mogelijkheden om samen de wereld mooier te maken. Ga jij die uitdaging aan op #GivingTuesday?

Ideeën voor een succesvolle #GivingTuesday actie

Geef tijd

Moedig werknemers aan om vrijwilligerswerk te
doen en tijd te investeren.

LEES MEER

Geef geld

Doneer aan een goed doel of geef extra met een
donatie verdubbelaar.

LEES MEER

Geef spullen

Maak meer mensen blij met jullie producten. Zij
die het nu hard nodig hebben

LEES MEER

Geef kennis

Gebruik jullie expertise, technologie of methode
om goed te doen

LEES MEER

Geef samen

Betrek werknemers en klanten bij #GivingTuesday
en verzin een eigen actie

LEES MEER

Geef input

Hebben jullie een ander idee voor een geef-actie?
Laat het ons weten. Wij denken graag mee.

LEES MEER

Join the team!

Word onderdeel van de landelijke
#GivingTuesday beweging en draag bij
aan onze zichtbaarheid.

LEES MEER

Vergroot jullie zichtbaarheid

Wanneer we onze vrijgevigheid delen, inspireren we anderen om ook iets te doen of te geven. Deel jullie #GivingTuesday actie op grote schaal met alle beschikbare #GivingTuesday materialen.

  • Plaats de #GivingTuesday actie van jullie bedrijf op onze wereldkaart
  • Plaats alle uitingen op jullie eigen Instagram, Facebook of TikTok-account, deel via Twitter en LinkedIn en gebruik altijd hierbij hashtag #GivingTuesday.

Laat aan al je medewerkers en relaties zien wat jullie op #GivingTuesday doen voor een ander. Jullie goede voorbeeld inspireert andere bedrijven om ook mee te doen. Vergroot jullie eigen zichtbaarheid en die van de wereldwijde actiedag #GivingTuesday met onze speciale Social Media Toolkit.

Maak gebruik van onze toolkit

Om jullie op weg te helpen hebben we een uitgebreide toolkit samengesteld. Deze toolkit zit vol waardevolle ideeën, stappenplannen, voorbeeldberichten en meer om jullie actie onder de aandacht te brengen. Download de toolkit. We raden jullie aan om in ieder geval het #GivingTuesday logo en de hashtag #GivingTuesday te gebruiken in al jullie social media-uitingen. Daarmee stimuleer jullie anderen om ook na te denken over een eigen actie en help je mee om #GivingTuesday tot een wereldwijde en bekende actiedag te maken.

Direct aanmelden

Via ons inschrijfformulier kun je jullie eigen #GivingTuesday actie direct aanmelden. Vertel wat jullie gaan doen en jullie actie wordt hiermee zichtbaar op onze wereldkaart met alle #GivingTuesday acties.