Help dieren in Gaza en de Westbank

HELP DIEREN IN GAZA EN DE WESTBANK

Twee jaar lang zorgde Loay Rami Al Wadi voor 300 honden in een opvangcentrum in Gaza, gerund door Saeed Sulala. Loay was pas 19 jaar oud en helaas werd hij een maand geleden gedood in het conflict. Onze harten huilen om deze jonge dierenheld en om de duizenden andere jonge mensen in zowel Gaza als Israël wiens hoop, dromen en levens zijn vernietigd.

In Gaza worden nog steeds 300 dieren verzorgd

Saeed zorgt nog steeds voor de 300 dieren die hij verzorgt en heeft dagelijks contact met onze vriendin Diana, oprichtster van het enige dierenasiel op de Westbank, dat ook getroffen is door de oorlog.

15.000 honden riskeren een hongerdood in de Westbank

Door de sluiting van hotels, restaurants, slagers en andere winkels in de wijde omgeving van Bethlehem riskeren 15.000 straathonden die voedsel en water kregen van toeristen, café- en restauranteigenaren een hongerdood.

Diana is ten einde raad en toen we elkaar gisteren aan de telefoon spraken, zei ze dat de situatie nog nooit zo dramatisch is geweest. Normaal gesproken zou ze voedsel van de slagers halen om haar honden te voeren, maar nu alle winkels gesloten zijn en de donaties opgedroogd zijn, heeft ze dringend hulp nodig om zowel de honderden dieren in haar asiel als de duizenden zwerfdieren te kunnen redden.

Animal Heroes reist af naar de Westbank

Ons team vertrekt op 23/11 naar de Westbank om de dieren ter plaatse te helpen.

Help deze dierenhelden in Gaza en de Westbank

Met een donatie van 7,50 euro geef jij een hond of kat een week lang eten.

#GivingPhoto
Help slachtoffers aardbeving Nepal