Help Mansur en Alex

Voor Mansur en Alex, twee ondernemende, gevluchte vrienden zijn we op zoek naar wat hulp.

Mansur is een vrolijke man van 29, hij is erg behulpzaam en heeft veel energie. Hij spreek goed Engels, Pools en Russisch. Zijn hobbies zijn sport, muziek en dans en op het sportcentrum op het AZC in Leersum helpt hij zo nu en dan mee zodat andere AZC bewoners ook kunnen sporten. Samen met zijn vriend Alex heeft hij grootse plannen. Maar daar hebben ze jouw hulp bij nodig.

Toen ze nog in Rusland woonden waren zij erg goed in het maken en bewerken van video’s, maar al hun apparatuur hebben ze helaas achter moeten laten in Rusland toen ze zijn gevlucht. Hierdoor kunnen ze op dit moment niet doen waar zij goed in zijn en ook niet waar zij straks brood mee op de plank krijgen.

Mail de organisatie Prima Perspectief als je iets voor Mansur en Alex kunt betekenen. Je kunt de mannen bijvoorbeeld sponsoren, een computer lenen / doneren, of koppelen aan een (video-)bedrijf in de omgeving Utrecht waar zij een keer kunnen meelopen of helpen. Het kan vanalles zijn. Ze zijn blij met iedere tip en helpende hand, want ze willen heel graag aan de slag.

Kookactie Bredanaren zonder (t)huis