Mustangh Foundation

Tijdens Black Friday hebben velen van ons geweldige deals gevonden en flink bespaard. Wat als we een klein deel van die besparing kunnen omzetten in iets groots en betekenisvols? Ik wil je graag voorstellen aan de MUSTANGH Foundation. Wij, studenten van de Universiteit Maastricht, hebben ons hart en ziel gelegd in het verbeteren van de gezondheidszorg in St. Anne’s Hospital in Ghana. Samen met jouw hulp hebben we al veel bereikt: van het creëren van speciale afdelingen voor ondervoede kinderen tot het financieren van opleidingen van artsen en verpleegkundige. Daarnaast bieden we waardevolle stageplekken aan voor master geneeskundestudenten. Dit is niet alleen enorm leerzaam voor deze studenten, maar betekent ook extra ondersteuning voor het ziekenhuis.

Deze GivingTuesday willen we jouw steun vragen voor Wome Solomon. Hij is een 32-jarige verpleger uit het noorden van Ghana en sinds 2020 werkzaam op de neonatologie afdeling van St. Anne’s Hospital. Je kan je vast voorstellen hoe hard hij heeft moeten werken om van het platteland te komen tot waar hij nu is. Nu is Wome klaar om de volgende stap te zetten in zijn reis. Wome droomt ervan om zich te specialiseren tot intensive care verpleegkundige, en jouw steun op Giving Tuesday kan hem helpen deze droom werkelijkheid te maken.

Wat een goede kans om nog een laatste geweldige deal te maken! We vragen vriendelijk of je een deel van het geld dat je hebt bespaard met Black Friday zou willen doneren aan de MUSTAGH foundation. Jouw hulp kan echt het verschil maken voor Wome en voor de mensen die hij in de toekomst zal helpen.

Kelp Forest Foundation
Stichting Kolewa