Stichting Niger Zending

🌞 Deze GivingTuesday heeft Stichting Niger Zending een stralend idee dat jouw steun verdient! 💡 Zij hebben namelijk een missie: €2500 inzamelen om zonnepanelen te installeren op het huis van Blaise en Jeannette Gaïtou in Niger. Dit is belangrijk omdat…:

🏡 Blaise en Jeannette hebben al bijna 20 jaar toegewijd aan het helpen van de bevolking van Niger om een beter leven op te bouwen. Ze bieden met name educatieve programma’s, zoals vakopleidingen voor jonge vrouwen en kwaliteitsscholen voor kinderen maar zetten zich ook in voor het verbeteren van de landbouw.

🔌 Maar er is één probleem: de elektriciteitsvoorziening in Niger is onbetrouwbaar, en ze hebben stroom nodig voor hun essentiële werk.

🌍 Met 3100 zonuren per jaar is Niger een zonneparadijs! Jouw bijdrage aan de zonnepanelen van de familie Gaïtou zal dus blijvende impact creëren en ervoor zorgen dat de Stichting nóg meer mensen in Niger kan helpen aan een betere toekomst.

Ben je klaar om het verschil te maken? Doneer dan rechtstreeks op NL07 RABO 0361 834 179 ten name van St. Niger Zending met de vermelding “zonnepanelen” of bezoek onderstaande link voor meer informatie en om de iDeal QR-code te scannen.

Stichting Children of Medellin
Stichting Romario