Stichting Children of Medellin

Doneer jij tussen 21 en 28 november (tot GivingTuesday) aan Stichting Children of Medellin? Dan word jouw donatie én impact verdubbeld door een aantal gulle donateurs!

Bij Stichting Children of Medellin zetten ze zich in om kinderen uit Colombia naar school te laten gaan en bieden kansen om verder te leren, zodat ze met een goede baan de vicieuze cirkel van armoede kunnen doorbreken. Helaas verlaten veel kinderen voortijdig de school door gebrek aan kansen. In achterstandswijken gaat 33% van de leerplichtige kinderen niet naar school. Maar jij kunt helpen!
Dankzij een aantal gulle partners kunnen ze jouw impact op GivingTuesday verdubbelen! Alle donaties tussen 21 en 28 november, tot een totaal van 9000 euro, worden verdubbeld.

Dit jaar zijn er 537 kinderen ingeschreven bij de stichting, die deelnemen aan 12 verschillende projecten, daarnaast doen de kinderen mee aan de maandelijkse workshops voor sociale vaardigheden en toekomstplannen in het ‘Caminos al Maximo’-project. Per kind bedragen hun maandelijkse kosten €20,95. Jouw donatie helpt hen met de voortgang van de projecten.

Maar of je nu een grote of kleine donatie doet, je helpt ze om hun werk voort te zetten. Samen kunnen we kinderen aanmoedigen om naar school te gaan en jongeren de kans geven om verder te studeren. Laten we samen deze dromen waarmaken! 💙

Stichting Wakibi
Stichting Niger Zending