Stichting Wakibi

Geef een kans aan een wereldondernemer op GivingTuesday via Stichting Wakibi.

Op GivingTuesday worden er een aantal ondernemers aan jou voorgesteld op het Instagram kanaal van Stichting Wakibi. Op die manier kun je een goede keuze maken wie jij wil steunen met een kleine lening op GivingTuesday en leer je de mensen en hun ondernemingen wat beter kennen. Je kunt al een lening verstrekken aan iemand vanaf 25 euro en 100% van jouw bijdrage gaat naar de ondernemer en hun project. Belangrijk om te weten is dat jij jouw geld weer terugkrijgt en het dus niet gaat om een donatie. Op GivingTuesday kom je bijvoorbeeld meer te weten over Fanta en haar boerderij in Senegal, over Jaqueline uit Nicaragua en haar koffieplantage en over Ayoe uit Thailand met haar organisch pluimvee-bedrijf. Dus mis het niet en zet een herinnering op 28 november.

Over Wakibi:
Wakibi stimuleert ondernemers in ontwikkelingslanden om hun dromen te verwezenlijken, door het verstrekken van microkredieten. De microkredieten geven mensen in ontwikkelingslanden niet alleen de kans om hun financiële situatie te verbeteren, maar stimuleren ook onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Wakibi streeft naar gelijkere kansen en een betere toekomst voor iedereen.

Wakibi is een microfinancieringsplatform. Er zijn naast de ondernemers die we op GivingTuesday uitlichten nog veel meer ondernemers die jouw steun goed kunnen gebruiken. Dus passen de uitgelichte ondernemers op 28 november niet bij jou of jouw sociale missie? Neem dan gerust een kijkje op Wakibi.nl en steun een andere wereldondernemer.

Stichting Kamaria naar school
Stichting Children of Medellin